Een huisstijl voor uw website

aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer
Datum: 22 augustus 2017
Leestijd: 4 minuten

Een huisstijl voor uw website is een van de manieren om u te onderscheiden. Tegenwoordig is het voor bedrijven in Nederland steeds moeilijker om uniek en onderscheidend te zijn, omdat iedereen online shopt. Het maakt voor een bezoeker niet langer uit of de winkel zich in Groningen of Maastricht bevindt, het product wordt de volgende ochtend toch thuis bezorgd. Onderscheidend zijn kan dus nog maar op weinig manieren. Hierom is het belang van een unieke website dus nog belangrijker geworden!

De huisstijl van een product of dienst is hoe het product door de potentiële klant gezien wordt. De uitstraling van het product is hier dus van belang. Hierbij is het goed om na te denken over hoe jij je product naar buiten wilt brengen. Het is vanzelfsprekend dat een sportschool naar buiten wilt komen als fris en sportief, en dat een café de warme uitstraling naar buiten wilt dragen door middel van de huisstijl. Een website of andere promotiemateriaal dient bij dit product te passen.

 

Verbondenheid

Een webshop of website kan door middel van een passende huisstijl mooi en onderscheidend zijn en de aandacht van de klant trekken. Het is hierbij van belang dat de potentiële klant zich ‘verbonden’ voelt met het merk. Grote merken zijn hier de laatste jaren uitstekend mee om gesprongen. Automerken als Volkswagen en BMW creëren verbondenheid met hun klanten door de klant zo te laten voelen dat ze bij een merk passen. Ook in Nederland is een huisstijl een belangrijkste eerste stap. Alles wat de klant van het merk ontvangt, van een folder tot visitekaartje, is in dezelfde, pakkende huisstijl. Op deze manier wordt er onderbewust een begin gemaakt met de verbondenheid met de klant.

aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer

Huisstijl laten maken?

Wilt u ook een huisstijl voor uw website? Kies dan voor een alles in een pakket waarbij alles in dezelfde stijl geleverd wordt. U kunt hierbij denken aan visitekaartjes, briefpapier, bedrijfskleding, nummerplaathouders en uiteraard een website. Bekijk ook is ons portfolio met verschillende huisstijlen.
aron@onlinevisual.nl

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.