Wij gaan verhuizen!

aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer
Datum: 9 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Afscheid nemen is altijd moeilijk, toch? Niet als je verhuist naar misschien wel de vetste plek van Rotterdam! Omdat ons team het afgelopen jaar flink gegroeid is, zijn wij op zoek gegaan naar een groter kantoor. Volgende week verhuizen wij daarom naar het iconische Schieblock! Waarom wij voor deze locatie gekozen hebben? Vandaag vertellen wij er meer over.

Het Schieblock

Het Schieblock is een iconisch verzamelgebouw midden in de binnenstad van Rotterdam. Binnen dit verzamelgebouw werken veel creatieve ondernemers en kunstenaars samen. Ook zijn er leuke ruimtes zoals het dakrestaurant Op Het Dak en de DakAkker. Beneden vind je bovendien BAR en een leuke, openbare creatieve werkplaats. Natuurlijk kunnen we de Biergarten niet vergeten, een van de redenen die ons over de streep heeft getrokken 😉 Dit alles is handig bereikbaar via de Luchtsingel, welke dwars door het gebouw snijdt. Allemaal inspirerende plekken dus, in één gaaf gebouw.

Verhuizing

op het dak

Wij verplaatsen ons dus van een prachtig pand in Capelle aan den IJssel, naar dé
creatieve en ondernemende hotspot van Rotterdam. Hier vinden wij inspiratie, gelijkgestemden en zijn wij centraal gelegen. Stiekem natuurlijk ook omdat wij het gaaf vinden om op een plek als deze te werken!

Momenteel zijn wij bezig met wat laatste details, zodat we straks het kantoor van onze dromen hebben. Vanaf 15 mei is ons nieuwe adres dus Delftsestraat 5 in Rotterdam. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen, dan hebben wij weer een excuus om even naar Biergarten te gaan.

aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer

Nieuwe adresgegevens

Delftsestraat 5
3013 AB, Rotterdam
aron@onlinevisual.nl

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.