Career Rebels

Ready to rock that job?

Career Rebels is hét eigenwijze en innovatieve bureau met lef en durf, dat geeft om de ontwikkeling van sollicitanten. Het doel van Career Rebels is flex rebels een carrièreboost te geven, zodat zij van hun werk gaat houden. Career Rebels wil écht weten wie de sollicitant is en wat deze zoekt (het CV is daarin volledig passé).
Services

Development

Jaar
2020
Career Rebels X Onlinevisual 3

Klantvraag

Career Rebels was op zoek naar een vaste partner voor hun online activiteiten. Je kunt hierbij denken aan de best mogelijke beveiliging, optimalisatie van pagina’s ten behoeve van de vindbaarheid, en het toevoegen van nieuwe features. Zo hebben we een slimme competentie test ontwikkeld, waarbij sollicitanten hun onderscheidende vermogen aan kunnen tonen. Voor alle development activiteiten werken we nauw samen met Career Rebels.

#Morethanwork

Deze klant neemt het allemaal niet zo serieus. We hebben het natuurlijk niet over de kwaliteit van de werkzaamheden, maar over de manier waarop we communiceren. Bij Career Rebels mag het allemaal met een knipoog, omdat ze op deze manier met hun klanten communiceren. Daarom kunnen wij ook dingen bedenken die niet volgens de standaard zijn, wat voor ons ook leuk is!
Career Rebels X Onlinevisual 4
Career Rebels X Onlinevisual 2

Doelen

Het belangrijkste doel voor Career Rebels was het optimaliseren van de sales funnel. Daarom hebben we met slimme software uitvoerig geanalyseerd hoe bezoekers door de website bewegen. Op basis hiervan hebben we enkele conclusies kunnen trekken, welke we A/B kunnen testen. De resultaten hiervan verwerken we op de website, om zo continu te blijven verbeteren om een ultieme sales funnel te realiseren.

Uitwerking

Door wekelijks contact met medewerkers van Career Rebels komen verschillende werkzaamheden tot stand. Omdat de medewerkers ter plekke weten waar ze over praten, kunnen we snel beslissingen nemen en wijzigingen doorvoeren.
Career Rebels X Onlinevisual 6

Resultaat en vervolg

Het resultaat is continue veranderde website. Hierbij worden wekelijks verbeteringen doorgevoerd, welke stuk voor stuk met data onderbouwd zijn. Door telkens te blijven verbeteren, leren wij ook weer bij!
Career Rebels X Onlinevisual 5
aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die past bij je normen en waarden? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken.

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.