Docveer Clinic

Zorgzaam & Ervaren

Bij Docveer werken verschillende specialisten samen voor het beste resultaat. De dermatoloog en cosmetisch arts gaan samen met de cliënt in gesprek om de juiste behandeling te kiezen. Op deze manier kunnen twee onafhankelijke specialisten samen bepalen wat de beste behandeling is.
Docveer Case 5

Klantvraag

De Docveer kliniek was volledig nieuw, en dus moest er hard worden gewerkt aan een identiteit en vindbaarheid om het juiste niveau van vertrouwen uit te stralen.

Behandelingen en symptomen

Door zowel de juiste behandelingen als de symptomen op de website te profileren, wordt Docveer goed gevonden. De ene cliënt zoekt nou eenmaal door het probleem in te typen, terwijl de ander al weet naar welke behandeling gezocht moet worden.
Docveer Case 1
Docveer Case 3

Doelen

Voor de Docveer Clinic was het voornaamste belang naamsbekendheid te creëren. In goed overleg met de specialisten is gewerkt aan een plan om alle behandelingen toe te lichten. Samen zijn doelen vastgesteld voor de bezoekersaantallen en de conversie. Met de handige planningsoftware lijken deze doelen binnen de kortste keren behaald te worden.

Uitwerking

Op de behandelingspagina’s worden uiteraard specifieke termen en behandelwijzen besproken. Door samen met de specialisten de behandelingen op papier te krijgen, is een goede basis gezet. Wekelijks worden en goede landingspagina’s toegevoegd om te werken aan de vindbaarheid voor de potentiële client. Om de bestaande cliënten te bereiken is gewerkt aan een plan met daarin e-mailcampagnes en kortingsactie’s.
Docveer Case 4

Resultaat en vervolg

Het resultaat van dit project is als belangrijkste basis een mooie website, welke wekelijks wordt uitgebreid. Het achterliggende resultaat is een volle agenda van de specialisten die bij Docveer werkzaam zijn. Door te werken met een slim software programma hoeven zij hiervoor niks meer te doen, en zien ze s’ochtends in een overzichtelijke app welke behandelingen zij vandaag mogen gaan uitvoeren. Wij zorgen voor een volle agenda, en de specialisten kunnen zich bezig houden met waar zij goed in zijn!
Docveer Case 2
Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die voor jou werk uit handen neemt? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Ook doen wij hierin graag een advies over handige tools die jou het leven een stukje makkelijker maken!

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.