IP Groep

Verbinding door Techniek

IP Groep levert hoge kwaliteit op het gebied van communicatie-, beveiligings- en elektrotechniek voor de zakelijke markt. Hierbij komen vele verschillende soorten techniek & producten kijken in zowel de zorg, het onderwijs, de utiliteitsbouw en de overheid.
Services

Online Marketing

Website

Jaar
2017 – heden
ip groep case

Klantvraag

Aangezien IP Groep hoge kwaliteit levert en opereert in de technische sector, waren zij op zoek naar een online gezicht wat daarbij paste. Op de voorgaande website kregen potentiële klanten niet het gevoel en de informatie die bij deze sector en omvang paste.

Personeelstekort oplossen

Goed technisch personeel vinden is een groot probleem. OnlineVisual heeft daarom samen met IP Groep gewerkt aan aparte website voor het vinden van nieuwe medewerkers. Hierin wordt toegelicht waarom IP Groep een fijne werkgever is en is tevens een handig portaal gemaakt waarin IP Groep zelf makkelijk vacatures kan toevoegen.
ip groep case
ip groep case

Doelen

Het belangrijkste doel van dit project was een online uitstraling die paste bij het bedrijf en haar producten. De verschillende diensten dienden uitgebreid toegelicht te worden en goed vindbaar te zijn. Ook moeten toekomstige nieuwsberichten of aanpassingen gemakkelijk door IP Groep zelf gedaan kunnen worden.

Uitwerking

Door een aantal dagen bij IP Groep mee te lopen is er een duidelijk beeld ontstaan van het bedrijf en haar normen en waarden. Met verschillende medewerkers is nauw samengewerkt om de klantvraag zo goed mogelijk te vertalen naar het ontwerp.
ip groep case

Resultaat en vervolg

De nieuwe website past weer bij wat de IP Groep uit wilt stralen. Mooie foto’s van het pand, de producten en de werknemers tijdens een project geven een goed beeld van het bedrijf. Ook zijn de verschillende producten allemaal op een eigen pagina toegelicht. Hierdoor is de IP Groep goed vindbaar op de voor hun belangrijke zoekwoorden. Ook worden er zelf wekelijkse nieuwsberichten toegevoegd.
ip groep case
Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Benieuwd naar wat OnlineVisual voor jou kan betekenen? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een website die uitstraalt wat jouw bedrijf wilt uitstralen.

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.