Landal De Wielsche Dreef

Zorgeloos investeren

Op deze prachtige, rustige locatie midden in de natuur bevindt zich een 18 ha groot recreatiepark. In de directe omgeving zijn diverse watersportmogelijkheden en het park biedt een goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Na jaren van stilstand is een nieuw bestemmingsplan opgesteld, waarin de bouw van een Landal Recreatiepark is opgenomen.
Landaldewielschedreef5

Klantvraag

Investeerders enthousiast maken voor de mogelijkheden op deze prachtige plek. Met beperkte content hebben wij een compleet plan uitgewerkt om de komende jaren online te blijven groeien. Hierbij hoort contentcreatie zoals fotografie en tekst, marketingonderzoek en het creëren van autoriteit op Google.

Oplossingen

Een marketingplan om de komende jaren de website telkens uit te blijven breiden met nieuwe pagina’s, agenda items en updates over de ontwikkelingen in het park en de omgeving. Hieruit komt een dynamische website voort die mee zal blijven groeien met het park. Door middel van prachtige foto’s overtuigen we de potentiële klant van de schoonheid van dit gebied en door goede landingspagina’s worden we goed vindbaar voor de zoekende vakantieganger.
Landaldewielschedreef4
Landaldewielschedreef2

Doelen

Landal De Wielsche Dreef diende in korte tijd onder de aandacht te komen van investeerders. Hierbij is er gewerkt aan marketing & beursmaterialen. Door middel van de website is er gewerkt aan de langere termijn vindbaarheid en een bron waar alle relevante informatie voor investeerders te vinden is. Geïnteresseerden kunnen gegevens achterlaten om terug gebeld te worden door de makelaars, of meer relevante informatie opvragen.

Uitwerking

Naast algemene informatie over het park zijn alle type vakantiewoningen inzichtelijk gemaakt door middel van een interactieve plattegrond. Hier vinden geïnteresseerden een visuele manier om het toekomstige park te bekijken en de kavels met elkaar te vergelijken. Ook is er informatie over de omgeving te vinden, zoals bezienswaardigheden, fietsroute’s en activiteiten.
A4 Brochure Mockup Dwd

Resultaat en vervolg

Het resultaat van dit project is een overzichtelijke website met schitterende beursmaterialen. Door middel van flyers, brochure’s, een beurswand en natuurlijk de website hebben potentiële investeerders een goed beeld van dit mooie park. In de toekomst zal de website verder uitgebreid worden en zal er voor verschillende beurzen altijd nieuw materiaal worden ontworpen.
Landaldewielschedreef6
Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die voor jou werk uit handen neemt? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Ook doen wij hierin graag een advies over handige tools die jou het leven een stukje makkelijker maken!

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.