MEES Design

Passie voor vakmanschap

Met passie voor vakmanschap wordt bij MEES Design producten met liefde gemaakt. De tassen zijn uniek en handgemaakt met alleen het beste en duurzame leer. Volledig ontworpen, gevormd en vervaardigd in Nederland.
Services

Webdesign

Online Marketing

Jaar
2017 – heden
meesdesign case

Klantvraag

MEES Design was op zoek naar een webshop die beter paste bij het unieke karakter van haar tassen. Ook was het belangrijk dat de unieke eigenschappen van de producten beter toegelicht werden.

Unieke producten

De tassen van MEES Design stralen kwaliteit uit. Het eenvoudige design is tijdloos en het leer is van de allerbeste kwaliteit. Voor ons is het een grote uitdaging om dit te vertalen naar een online product. Het was voor ons belangrijk dat klanten hetzelfde gevoel ervaren als wij toen we in het atelier van MEES rondliepen.
meesdesign case
meesdesign case

Doelen

Natuurlijk is het doel van een webshop het verkopen van een product. Normaal gesproken moet je een product als een leren tas voelen en ruiken om overtuigd te raken van de kwaliteit. Omdat de producten van MEES Design handgemaakt zijn en unieke eigenschappen hebben, moet dit wel opgemerkt worden door de potentiële klant. De webshop moet dit gevoel uitstralen zonder dat de klant het product in handen hoeft te hebben.

Uitwerking

Door goed met de oprichter van MEES Design samen te werken, zijn de unieke eigenschappen van de tassen duidelijk geworden. Samen hebben we besproken hoe deze het beste gefotografeerd kunnen worden, en welke elementen extra duidelijk gemaakt dienen te worden. Goede foto’s laten de kwaliteit zien en door middel van mooie video’s zien de klanten hoe deze producten met de hand gemaakt worden.
meesdesign case

Resultaat en vervolg

Het resultaat is een mooie webshop met grote foto’s en video’s. Om het wereldwijde karakter van het merk te laten zien zijn de verschillende fysieke verkooppunten toegelicht en uitgebeeld. Zo ziet de klant dat dit product wereldwijd verspreid verkrijgbaar is.
meesdesign case
Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook benieuwd wat voor kansen een webshop jouw bedrijf kan bieden? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Wij geven je graag advies over interessante zoekwoorden en helpen je je potentiële klanten ook online te bereiken.

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.