Minister Marga Klompéschool

Ieder kind telt!

De leerlingen op de Minister Marga Klompéschool ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze nodig hebben om op te kunnen groeien in de toekomstige maatschappij. Dit doen ze door samen te werken, samen te leren en samen te leven.
Services

Huisstijl

Webdesign

Gevel- & interieurbekleding

Jaar
2018 – heden
mmk school case

Klantvraag

De Minister Marga Klompéschool zocht een oplossing naar aanleiding van het oplopende leerlingentekort. Niet alleen de uitstraling van de school was niet meer van deze tijd, ook de website hielp niet met het werven van nieuwe leerlingen.

Logo

Marga Klompé was de eerste vrouwelijke minister en studeerde Natuur- en Scheikunde. Het logo beeldt dit uit door middel van de (scheikundige) verbindingen. Er is gewerkt met lichte, vrolijke pastelkleuren om de levendigheid te benadrukken.
mmk school logo
de beestenboel mmk school case

Doelen

De MMK School was op zoek naar een nieuwe identiteit. Omdat het voorgaande logo en de bijbehorende huisstijl niet meer van deze tijd was, waren zij op zoek naar een frisse, nieuwe look. Hierbij was het belangrijk dat het kernwoord verbinding en de levendigheid van de school duidelijk naar voren kwamen.

Uitwerking

Samen met de directie en de docenten is er gewerkt aan de look en feel van zowel het offline als online gezicht. Door eerst een nieuwe huisstijl tot in de puntjes uit te werken, kon vervolgens snel worden geschakeld. Nu ligt er een uniform huisstijlenboek waarop nieuwe uitingen uitgewerkt kunnen worden volgens dezelfde richtlijnen. Voorbeelden hiervan zijn de website, de buitenreclame en de schoolkalenders.
mmk school kalender

Resultaat en vervolg

Het resultaat is een toekomstbestendig product. Doordat de basis goed is uitgewerkt kan de MMK School makkelijker aan nieuwe uitingen werken. Ook de website werkt nu voor de school en biedt zowel ouders van bestaande als potentiële leerlingen duidelijk de benodigde informatie aan. Voorbijgangers zullen de grote banner aan de zijkant van de school zeker niet missen.
mmk school case
Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Benieuwd naar wat OnlineVisual voor jou kan betekenen? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een frisse, nieuwe huisstijl zodat ook jouw bedrijf weer toekomstbestendig is.

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.