NDSM Apotheek

De nieuwe generatie apothekers

Op het gave NDSM terrein in Amsterdam Noord volgen de nieuwe ontwikkelingen elkaar op. Het aantal inwoners in dit gebied groeit even snel mee. De oprichters van de NDSM Apotheek spelen hier slim op in door een stoere apotheek neer te zetten met een duidelijke focus op de bewoners in het gebied. Daarom zijn er een aantal dingen ingrijpend anders bij deze apotheek.
Ndsm Case Mockup1

Klantvraag

De oprichters van de NDSM Apotheek wilden alles behalve een apothekers look. De huisstijl en website moesten uitstralen wat het NDSM terrein uitstraalt, om zo de aandacht van de potentiële klant te trekken. Hier is op ingespeeld door de bekende Esculaap te combineren met een anker en schild. Het lettertype is geïnspireerd op het oude NDSM logo.

Website

Door middel van een website wil de NDSM Apotheek de potentiële klant bereiken. Via deze manier kan de klant eenvoudig (herhaal)recepten bestellen of zich inschrijven bij de apotheek. Natuurlijk was ook hier de look belangrijk, waarbij de kleuren en het gevoel van het NDSM terrein veelvuldig terugkomen. Ook de lettertypes en op maat gemaakte iconen dragen bij aan dit gevoel.
Ndsm Case Mockup4
Ndsm Case Mockup2

Doelen

Het belangrijkste doel van het project was het onder de aandacht brengen van een compleet nieuwe apotheek in een redelijk nieuw stadsdeel. De potentiële klant wist dus nog niks van een nieuwe apotheek, laat staan van de unieke eigenschappen die de NDSM apotheek beidt. Hier is door verschillende marketing uitingen slim op ingespeeld.

Uitwerking

Door middel van een overzichtelijk zijmenu is de website altijd duidelijk en makkelijk leesbaar. Het hoofdmenu blijft altijd zichtbaar aan de linkerkant van het scherm, waarna er bij een subpagina een submenu verschijnt. Op deze manier is het altijd duidelijk waar je bent, en hoe je terug gaat naar het hoofdmenu.
Ndsm Case Mockup3

Resultaat en vervolg

Het resultaat van dit project is een prachtige huisstijl en bijpassende website. Voor ons was het volledig nieuw om voor een apotheker aan de slag te gaan, wat het natuurlijk altijd extra interessant maakt. De unieke combinatie van een apotheker en een oude scheepswerf hebben ons echt enthousiast aan het werk gezet. We zijn dan ook erg tevreden met het resultaat.
Ndsm Apotheek Foto Gevel
Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150 1.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die voor jou werk uit handen neemt? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Ook doen wij hierin graag een advies over handige tools die jou het leven een stukje makkelijker maken!

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.