Ono Fusion

Japanese Fusion Dining

Bij Ono Fusion geniet u van de mix tussen de Japanse en Franse keuken. Een unieke en vaak verassende smaak combinatie. Uiteraard gepaard met een goed glas wijn. Samen hebben we gewerkt aan de online presentatie van dit iconische Rotterdamse restaurant.
Services
Jaar
2020
Ono X Onlinevisual 1

Klantvraag

Niman en Daniël van ONO weten heel duidelijk wat ze uit willen stralen: een moderne, cleane maar toch gastvrije look. De voorgaande website voldeed hier niet aan. Hierdoor zijn wij naar de Kop van Zuid afgereisd en hebben we gediscussieerd over de mogelijkheden.
Ono X Onlinevisual 2

Doelen

De website heeft twee belangrijke doelen. De gasten een beeld geven van de sfeer in het restaurant, en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk te reserveren. Door te werken met een groot en duidelijk menu, navigeert de klant gemakkelijk door deze twee mogelijkheden.

Uitwerking

Omdat er twee totaal verschillende keukens met elkaar gemengd worden, hebben wij ook twee stijlen gecombineerd. Een klassiek lettertype in combinatie met strakke vormen en kleuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en de uitstraling van de website en kunnen niet wachten tot iedereen weer mag reserveren bij dit prachtige restaurant!
Ono X Onlinevisual 3

Resultaat en vervolg

Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die past bij je bedrijf? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken.

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.