Ontzorgd Wonen Groep

Investeren in Zorgzaamheid

Ontzorgd Wonen Groep ontwikkelt woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en aantrekkelijke buitengebieden. Zo kunnen oudere echtparen in een ruim appartement met zorg op maat aangenaam revalideren of ouder worden.
Services
Jaar
2017 – heden
ontzorgd wonen groep case

Klantvraag

Ontzorgd Wonen Groep had onvoldoende naamsbekendheid en maakte nog geen gebruik van online werving van zowel bewoners als medewerkers. Er was dus grote behoefte aan vindbaarheid en online exposure.

Werving en Selectie

Binnen de zorg is er grote behoefte aan goed personeel. Voor Ontzorgd Wonen Groep werkten wij aan een overzichtelijk werken bij website. Door deze website te koppelen met ActiveCampaign kunnen gegevens van sollicitanten op een veilige, AVG proof manier worden opgeslagen en ingezien.
werken bij ontzorgd wonen groep case
werken bij ontzorgd wonen groep case

Doelen

De belangrijkste doelen van dit project waren bereik en conversie. Bereik was in dit geval het bezoekersaantal en de conversie een van de vastgestelde conversiedoelen. Dit zijn bijvoorbeeld aanvragen voor een brochure of een rondleiding. Met een bezoekersaantal van 15.000 per maand en een conversiepercentage van 4% zijn deze doelen ruimschoots behaald.

Uitwerking

Door een nauwe samenwerking met de marketingafdeling van Ontzorgd Wonen Groep is dit project een groot succes geworden. Wij zijn dan ook wekelijks te vinden op het hoofdkantoor in Nieuwegein. Dit is ook belangrijk voor een van de pijlers van het succes van deze website: door wekelijks nieuwe content toe te voegen spelen we in op zoekwoord trends en houden we de website up-to-date.
ontzorgd wonen groep case

Resultaat en vervolg

Het resultaat van dit project zijn niet alleen twee mooie, op elkaar afgestemde websites. Het echte resultaat is de continuïteit van de 19 Ontzorgd Wonen Groep locaties. Inmiddels hebben verschillende locaties een wachtlijst voor cliënten en kan er worden gekozen tussen verschillende geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Wij zorgen ervoor dat de website altijd up to date en beveiligd is, en plaatsen de nieuwe content. Zo is Ontzorgd Wonen zelf ook ontzorgd.
ontzorgd wonen groep case
aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die voor jou werk uit handen neemt? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Ook doen wij hierin graag een advies over handige tools die jou het leven een stukje makkelijker maken!

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.