VluchtVoor2

Een zelfsturend systeem

VluchtVoor2 is een onderdeel van het innoverende Incentive Gift platform. Dit platform biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om de loyaliteit van hun klanten, medewerkers en of verkoopkanalen te belonen. Dit platform heeft transparante incentives in Vluchten, Hotels, Cruisen, City Trips, Diners en Leisures. Alle Incentive Gifts zijn transparant zonder verborgen kosten.
Case Vlucht Voor 2 3

Klantvraag

Iedere deelnemer weet direct waar die aan toe is. Als platform zijn zij al 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s, campagnes, incentives en promoties. Als onderdeel van dit grotere Incentive Gift platform hebben wij VluchtVoor2 ontwikkeld.

Uitdaging

VluchtVoor2 is een platform waar uitgegeven kortingscodes kunnen worden ingewisseld voor een waarde-voucher. Vanuit het platform diende unieke codes gegenereerd te worden die eenmalig inwisselbaar zijn. Daarnaast zijn er 100% betaalde codes en 50% betaalde codes. Deze zullen per uitgave verschillen. De codes dienen na uitgave geactiveerd te kunnen worden op de website. Op basis van deze activatie moeten codes gekoppeld worden aan de geregistreerde persoon. Vervolgens moet deze de mogelijkheid krijgen om zijn voucher in te wisselen voor een vlucht naar een beschikbare bestemming. Deze bestemmingen kunnen per programma verschillen. Daarbuiten wil het Incentive Gift platform zoveel mogelijk handelingen automatiseren.
Case Vlucht Voor 2
Case Vlucht Voor 2 4

Doelen

Samen met de opdrachtgever hebben we alle wensen en benodigdheden op elkaar afgestemd. Daaruit kwam de oplossing om een platform te ontwikkelen waar de bezoeker na het activatieproces in een automation terecht komt die hem gedurende het boekingsproces blijft volgen.

Uitwerking

Na activatie ontvangt de bezoeker een e-mail met zijn persoonlijke boekings-link om vervolgens in de beschikbare boekingsperiode zijn vlucht te boeken. Vervolgens wordt zijn vlucht geboekt door de Incentive Gift organisatie en ontvangt de bezoeker een boekingsbevestiging. Na dit proces zullen de gegevens in een Cloud Based systeem worden opgeslagen totdat zijn reis is voltooid.
Case Vlucht Voor 2 5

Resultaat en vervolg

Door dit platform heeft de organisatie een volledig geautomatiseerd proces van code uitgifte, activatie, vlucht registratie en boekingen. De bezoeker wordt automatisch geleid door het proces totdat zijn vlucht is bevestigd. De Incentive Gift organisatie heeft door alle automatiseringen geen handmatige werkzaamheden meer. Gegevens worden veilig en AVG-proof opgeslagen op de Cloud en verwijderd na de reis. Daarnaast is de uitstraling en functionaliteit van dit platform van professioneel niveau wat bijdraagt aan het vertrouwen van de bezoeker en aangesloten organisaties.
Case Vlucht Voor 2 2
aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een website die voor jou werk uit handen neemt? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Ook doen wij hierin graag een advies over handige tools die jou het leven een stukje makkelijker maken!

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.