Wasgigant

Nieuw witgoed met een krasje of deukje

Wasgigant is gespecialiseerd in de verkoop van nieuw witgoed met een krasje of deukje. Op deze manier kunnen ze witgoed van top kwaliteit leveren, en toch een scherpe prijs bieden. Om de grote verscheidenheid aan producten op een overzichtelijke manier te presenteren, hebben we samengewerkt aan deze mooie webshop.
Services
Jaar
2020
Wasgigant X Onlinevisual 1

Klantvraag

De oprichters van Wasgigant waren het over een ding unaniem eens: de webshop moet zo overzichtelijk mogelijk zijn. Daarom hebben wij gewerkt aan een clean ontwerp, waarbij alles in één oogopslag duidelijk is.

Website

De klant navigeert op een overzichtelijke manier door de verschillende producten. Wanneer de klant het product naar wens vindt, volgt deze een minimaal aantal stappen om over te gaan tot verkoop. Het is dus duidelijk en simpel om een product te vinden en af te rekenen.
Wasgigant X Onlinevisual 4
Wasgigant X Onlinevisual 2

Doelen

Het belangrijkste doel was de onoverzichtelijkheid van de bestaande website vertalen naar een nieuw ontwerp. Door nauw samen te werken met de medewerkers van Wasgigant is er snel een passend ontwerp naar voren gekomen. We zijn het er dan ook over eens dat het belangrijkste doel gehaald is!

Uitwerking

Door middel van overzichtelijke zijmenu’s filter je makkelijk tot een sectie producten binnen je wensen. Zo geef je bijvoorbeeld snel aan welke merken je wilt zien en wat de gewenste prijsklasse is. Door te werken met veel wit en twee duidelijke steunkleuren maken we onderscheid, zonder schreeuwerig te worden.
Wasgigant X Onlinevisual 3

Resultaat en vervolg

Het resultaat van dit project is overzichtelijke en duidelijke webshop. Door nauw samen te werken aan een ontwerp, kunnen we snel knopen doorhakken en keuzes maken. Samen blijven we kijken naar mogelijke verbeterpunten en uitbreidingsmogelijkheden.
Wasgigant X Onlinevisual 5
aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer

Meer informatie?

Ook op zoek naar een webshop die voor jou werk uit handen neemt? Graag komen we met je in contact om de oplossingen te bespreken. Ook doen wij hierin graag een advies over handige tools die jou het leven een stukje makkelijker maken!

aron@onlinevisual 

010 26 13 015

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.