Reserveringssysteem horeca

Met een handig reserveringsysteem kunnen je gasten online gemakkelijk een tafel reserveren. Dit is niet alleen makkelijk voor je klant, maar vooral voor jou! Een goed reserveringssysteem speciaal voor de horeca neemt je namelijk veel werk uit handen. Zelf beheer je namelijk gemakkelijk online de reserveringen, waar je ook bent. Zo hoef je de reserveringen niet meer bij te houden in een reserveringsboek, worden fouten voorkomen en heb je de optimale tafelbezetting!

Online reserveringsmodule

Begin 2018 kwamen veel restaurants in opstand, omdat Iens te veel macht heeft en bovendien erg duur is. Restaurants betalen flink om tussen de concurrenten geprofileerd te worden en daarbovenop werd ook nog een commissie per reservering gevraagd. Onze reserveringsmodule kan worden gezien als een vervanger van Iens, zonder vaste kosten en commissies.

Met ons reserveringssysteem kun je straks alle reserveringen gemakkelijk online beheren, in real time. De module wordt op maat gemaakt in huisstijl, en op basis van het aantal tafels in je restaurant. Zo past de module echt bij jouw restaurant, zodat de klant bij de reservering wordt meegenomen in de beleving die je uit wilt stralen. De klant ziet een overzicht van de beschikbare tafels, en kan zo een geschikt plekje uitkiezen. Dit is per avond door jou zelf aan te passen.

Volledig in jouw stijl

Zowel de module als bevestigingsmails mooi opgemaakt in jouw stijl.

Minder werkzaamheden

Laat ons reserveringssysteem je werk uit handen nemen!

Gemakkelijk aanpasbaar

Pas eenvoudig dagelijks aan welke tafels beschikbaar zijn.

24/7 reserveren

Gasten kunnen 24/7 eenvoudig reserveren, en volle tafels worden automatisch verborgen. Zo realiseren we een optimale tafelbezetting en voorkomen we dubbel geboekte tafels. Door middel van een extra veld kunnen gasten verzoeken doorgeven. Zo geeft de gast bijvoorbeeld aan dat het een verjaardag betreft of dat er speciale dieetwensen zijn. Wil je dit niet? Dan laten we dat achter wege. Het reserveringssysteem is namelijk volledig op maat te realiseren!

Komt er iemand binnen zonder reservering? Geen enkel probleem! Dit geef je aan in de online agenda, zodat er een tafel geblokt zal worden. Graag denken we met je mee om specifieke uitdagingen aan te gaan. Elk restaurant werkt namelijk net weer even anders.

E-mailbevestiging

Gasten krijgen een mooi vormgegeven e-mailbevestiging. Uiteraard in de huisstijl van jouw horecaonderneming. In deze e-mail ontvangen ze een samenvatting van de reservering, zodat ze deze eenvoudig kunnen bewaren. Ook kan deze automatisch in de agenda worden gezet. Deze bevestiging wordt ook automatisch in de agenda van je restaurant gezet. Zo kunnen er geen fouten worden gemaakt, en kost dit jou en je personeel geen enkele moeite. 

Aan het begin van de avond hoef je alleen nog maar te kijken wie er vandaag aan zullen schuiven!

efficient

Plannen wordt veel efficiënter, aangezien dit bijna volledig automatisch verloopt.

Foutloos

Omdat het systeem zelf  data bijhoudt, worden menselijke foutjes voorkomen.

Kostenbesparend

Omdat je geen vaste kosten en/of commissie betaald, is de investering snel terugverdiend.

Snel ontwikkeld

Ben je geïnteresseerd? Met de juiste gegevens kunnen wij snel resultaat leveren!

Goede ideeën

Online marketing

Aangezien wij gespecialiseerd zijn in online marketing, geven we je graag meer advies. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen met de vindbaarheid van jouw restaurant. Ook adviseren we graag over de look en uitstraling van je website of andere marketing uitingen. Voorbeelden hiervan zijn e-mailcampagnes, automatiseringen of (sociale media) advertenties.

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.