SEO Bureau Schiedam.

Dat je potentiele klanten je product of dienst zoeken via Google, is geen nieuws. Dat je snel boven aan wilt komen in Google is dan ook logisch. Dit kan natuurlijk door betaalde advertenties via bijvoorbeeld Adwords. Toch is dit op langere termijn niet interessant, omdat je (hoge) terugkerende kosten hebt en in feite niks opbouwt. Als SEO Bureau werken wij op een andere manier, namelijk door je bedrijf te laten groeien op een organische wijze.

aron van dijk
Aron van Dijk
Marketeer
onlinevisual seo

Je doelgroep bereiken in Schiedam

Door op een lokale, organische wijze te werken kan je dus klanten bereiken in de hele regio Schiedam. Ook kan je kiezen meerdere regio’s toe te voegen, wanneer je minder afhankelijk bent van een locatie.

Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor webshops of bedrijven die hun diensten op meerdere plekken aanbieden.

SEO Bureau in Schiedam en omgeving

Natuurlijk ben je altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor. Wij kunnen ook langs komen in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen en Berkel en Rodenrijs

Wil jij online zichtbaar zijn voor nieuwe klanten in Schiedam en omgeving?

Dit hebben we eerder gedaan.

javame case
In 1968 is Javame opgericht en de kattenbakvulling werd verkocht aan drogisterijen. In de historie van Javame is service en prijs altijd het uitgangspunt geweest tot op de dag van vandaag. Dit is niet voor niets de basis voor een succesvolle onderneming.
Jan van Meggelen

Jan van Meggelen

Eigenaar - Javame

ip groep case
IP Groep levert hoge kwaliteit op het gebied van communicatie-, beveiligings- en elektrotechniek voor de zakelijke markt. Hierbij komen vele verschillende soorten techniek & producten kijken in zowel de zorg, het onderwijs, de utiliteitsbouw en de overheid.
Serge Hillman

Serge Hillman

Manager - IP Groep

ontzorgd wonen groep case
Ontzorgd Wonen Groep ontwikkelt woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en aantrekkelijke buitengebieden. Zo kunnen oudere echtparen in een ruim appartement met zorg op maat aangenaam revalideren of ouder worden.
Anne Steevensz

Anne Steevensz

Manager - Ontzorgd Wonen Groep

Vindbaar worden in de regio Schiedam

Het aantal goed scorende pagina’s in Google draagt zeer sterk bij aan de autoriteit van een domein. Hoe meer goed scorende pagina’s een domein dus heeft, hoe sterker deze pagina’s elkaar maken. Je zou dit kunnen zien als een sneeuwbaleffect. Doordat de sneeuwbal telkens groter wordt, sterkt hij zichzelf ook weer aan.

Naarmate het aantal pagina’s groeit, nemen zij een steeds groter deel in van de Google autoriteit. Wanneer je dit goed doet, kan je een bepaald zoekwoord of regio echt gaan domineren.

seranking dashboard

Rapportages & dashboards

Door middel van een mooi dashboard maken wij inzichtelijk hoe er de afgelopen maand is gepresenteerd. Zo zie je in één oogopslag de belangrijkste data op een rijtje: onder andere het aantal bezoekers, de herkomst van deze bezoekers en de conversieratio. Ook is het mogelijk om wekelijkse of maandelijkse rapportages te ontvangen zodat je alles rustig kan nalezen en de statistieken kunt beheren.

onlinevisual contact

Hoe we dit gaan aanpakken?

Wij doen graag vrijblijvend een zoekwoorden onderzoek voor jouw bedrijf. Als SEO Bureau kijken we naar interessante zoekwoorden en het aantal keer dat dit zoekwoord wordt ingetypt. Weten hoe wij te werk gaan en welk resultaat we kunnen behalen?

Gratis SEO scan
Benieuwd hoe jouw website er SEO technisch voorstaat? Vraag hieronder de gratis SEO scan aan.
seo scan

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.