JE VERHAAL
Passende

CONTENT CREATIE

Natuurlijk weet jij waar je bedrijf voor staat. Je weet wat je wilt uitstralen en hoe je wilt overkomen op je potentiële doelgroep. Hoe zorg je ervoor dat ook daadwerkelijk zo overkomt? Met het juiste beeld en de manier van schrijven laat je je content passen bij je merkwaarden. Onze specialisten helpen je graag!

Tekst

De teksten op je website en andere uitingen zijn van enorm belang. Natuurlijk voor de vindbaarheid, maar ook voor het verhaal wat je uit wilt stralen en vertellen. Dit kunnen dus de teksten zijn op bijvoorbeeld flyers, maar ook voor landingspagina’s.

Tekst voor uitingen
Wervende teksten voor bijvoorbeeld een website of flyer zijn bepalend voor het eindresultaat. Een goede tekst kan er voor zorgen dat er wordt overgegaan op actie. Een professionele tekstschrijver kan de balans vinden tussen een fijn lezende, maar toch wervende tekst.

Landingsteksten
Goede landingspagina’s zorgen ervoor dat een pagina vindbaar wordt op een bepaald zoekwoord in Google. De tekst is hierin de belangrijkste variabele. Een zoekwoord moet hier voldoende in voorkomen, maar ook niet overmatig aanwezig zijn. Ook dient een tekst minimaal 500 woorden lang te zijn, maar liever zelfs 1000 woorden. Ook dient de tekst natuurlijk fijn leesbaar te zijn, en de bezoeker over te laten gaan op een bepaalde actie.

Onze specialisten kunnen je helpen met het schrijven van verschillende soorten teksten. We informeren je graag vrijblijvend over het laten schijven van teksten voor uitingen of voor goed scorende landingspagina’s. We hebben meerdere goede voorbeelden!

Onze tevreden klanten.

javame case
In 1968 is Javame opgericht en de kattenbakvulling werd verkocht aan drogisterijen. In de historie van Javame is service en prijs altijd het uitgangspunt geweest tot op de dag van vandaag. Dit is niet voor niets de basis voor een succesvolle onderneming.
Jan van Meggelen

Jan van Meggelen

Eigenaar - Javame

ip groep case
IP Groep levert hoge kwaliteit op het gebied van communicatie-, beveiligings- en elektrotechniek voor de zakelijke markt. Hierbij komen vele verschillende soorten techniek & producten kijken in zowel de zorg, het onderwijs, de utiliteitsbouw en de overheid.
Serge Hillman

Serge Hillman

Manager - IP Groep

ontzorgd wonen groep case
Ontzorgd Wonen Groep ontwikkelt woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en aantrekkelijke buitengebieden. Zo kunnen oudere echtparen in een ruim appartement met zorg op maat aangenaam revalideren of ouder worden.
Anne Steevensz

Anne Steevensz

Manager - Ontzorgd Wonen Groep

Beeld

Beelden maken je website. Door sprekende beelden geef je aan waar je als bedrijf voor staat. Ook voor andere uitingen zoals folders of social media zijn beelden van groot belang. Onze foto- en videograven helpen je graag met het vastleggen van het gevoel dat jouw merk uit wilt stralen.

Fotografie
Mooie foto’s zijn het allerbelangrijkst om een mooie uiting te kunnen maken. Onze fotograven helpen je dan ook graag met het maken van sfeerfoto’s, bijvoorbeeld binnen en rondom je bedrijf. Ook voor portretfoto’s voor bijvoorbeeld een ‘Over ons’ pagina kun je bij ons terecht. 

Video
Een goede video kan een verhaal in één minuut vertellen. Door de juiste beelden op passende wijze te monteren ontstaat het beeld van jouw bedrijf. Dit kan enorm van pas komen om bepaalde diensten toe te lichten, je bedrijf te laten zien of om bijvoorbeeld personeel te werven.

Onze foto- en videograven kunnen dus helpen met het schieten, nabewerken en monteren van mooie beelden. Graag informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt

Wij hebben een team van specialisten om ons heen verzameld, zodat wij je met het volledige proces kunnen helpen. Wanneer we bijvoorbeeld werken aan een nieuwe website, kunnen wij de teksten door een professionele tekstschrijver laten schrijven, en een goede fotograaf voor de foto’s laten zorgen.

Hierdoor zijn wij er nog zekerder van dat het eindresultaat de gestelde doelen gaat behalen. Graag spreken we eens met je af of de mogelijkheden te bespreken!

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.