Hosting
Supersnelle

HOSTING

Wij verzorgen de volledige beveiliging, hosting en onderhoud van de servers. Je hebt dan nooit meer ergens omkijken naar. Je website zal niet alleen supersnel gehost worden, wat de Google resultaten ten goede komt. Ook worden de website en e-mails veilig gehost en altijd van de juiste updates voorzien.

Website hosting

Wanneer je gebruik maakt van ons hostingpakket zorgen wij er altijd voor dat je website volledig up to date is. Zo regelen wij de updates van je WordPress core, de updates van de plugins en van het thema dat je gebruikt.

Ook met de beveiliging is het natuurlijk top in orde. Zo regelen wij de beveiliging van WordPress en bijbehorende modules, doen wij aan security monitoring en SPAM protectie. Bovendien wordt de uptime gemonitord en wordt er uitstekende Brute Force aanval protectie verzorgt. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken om hacks of aanvallen.

Wil jij geen omkijken naar je hosting en een vast aanspreekpunt?

Onze tevreden hosting klanten.

javame case
In 1968 is Javame opgericht en de kattenbakvulling werd verkocht aan drogisterijen. In de historie van Javame is service en prijs altijd het uitgangspunt geweest tot op de dag van vandaag. Dit is niet voor niets de basis voor een succesvolle onderneming.
Jan van Meggelen

Jan van Meggelen

Eigenaar - Javame

ip groep case
IP Groep levert hoge kwaliteit op het gebied van communicatie-, beveiligings- en elektrotechniek voor de zakelijke markt. Hierbij komen vele verschillende soorten techniek & producten kijken in zowel de zorg, het onderwijs, de utiliteitsbouw en de overheid.
Serge Hillman

Serge Hillman

Manager - IP Groep

ontzorgd wonen groep case
Ontzorgd Wonen Groep ontwikkelt woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en aantrekkelijke buitengebieden. Zo kunnen oudere echtparen in een ruim appartement met zorg op maat aangenaam revalideren of ouder worden.
Anne Steevensz

Anne Steevensz

Manager - Ontzorgd Wonen Groep

Altijd online, overal ter wereld

Wanneer er updates worden gedaan aan bijvoorbeeld plugins, kunnen er hier en daar wat kleine bugs ontstaan. Dit staat natuurlijk niet professioneel en kan klanten afschrikken. Wij checken je website na het updaten daarom altijd op bugs, en verhelpen deze indien nodig. Ook worden er wekelijkse back-ups van website en database gemaakt. Zo kun je op elk moment terug naar een versie van bijvoorbeeld twee dagen geleden, mocht je onverhoopt een foutje maken. 

Wij zorgen ervoor dat je altijd live bent en je klanten je kunnen bereiken. Graag spreken we eens met je af!

seranking dashboard

Volledige ontzorging

Wij maken gebruik van tools als SE Ranking en Semrush om de optimalisaties aan je website te waarborgen en testen. Ook ontvang je van ons maandelijkse rapportage over de resultaten en vindbaarheid van je website. Bij een hosting pakket krijg je onbeperkt e-mailverkeer en e-mailboxen. Zo kun je verschillende e-mailadressen aanmaken onder je domein. Ook kun je kiezen uit één gratis domeinnaam. Kom je er niet uit? Laat ons je dan adviseren over de juiste domeinnaam.

onlinevisual contact

Hoe we dit gaan aanpakken?

Nooit meer zorgen over de beveiliging, hosting en updates van je website? Laat ons je adviseren en ontzorgen!

Hosting informatie
Wil jij overstappen van hosting? Wij nemen de volledige verhuizing voor onze rekening. Voor meer informatie ↓
onlinevisual onderhoud

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.