Brand
Uniforme

HUISSTIJL

Wij vinden het geweldig om mee te mogen werken aan een totale nieuwe huisstijl. Voor elke designer is het leuk om iets moois neer te zetten, maar wat nog leuker is: de klant zijn doelen laten bereiken.

Een uniforme uitstraling

Je huisstijl laat zien wat jouw bedrijf doet en waar het voor staat. Het is niet simpelweg een logo die je kan toepassen op je uitingen, maar een volledig communicatieplan. Lettertypen, grootte’s, positionering en kleuren spelen hierbij een belangrijke rol. Ook bevat het een uitleg over waarom bepaalde kleurkeuzes zijn gemaakt.

Aron Van Dijk Onlinevisual 2 150x150.jpg

Meer weten?

Onlinevisual Branding Logo
Onlinevisual Branding Logo Ndsm

Je boodschap overbrengen

Een huisstijl laat zien wat jij als bedrijf bent. Het is de uitstraling van jouw normen en waarden naar visuele communicatie. Samen met jou bepalen we hoe jij de boodschap van je product het beste over kan brengen, en hoe we dit aan de klant gaan vertellen.

WERKWIJZE

Wij gaan aan de slag met jouw aanvraag door een uitgebreide brainstormsessie. We verzamelen mooie bijpassende materialen, kleuren en afbeeldingen. Vervolgens gaan we aan de slag met drie voorstellen. Is een van deze voorstellen in lijn met jouw gedachten? Dan werken we deze verder uit, totdat jij helemaal tevreden bent. 

Hulpmiddel

Een huisstijlboek wordt een handig hulpmiddel op je kantoor. Ben je bezig met het typen van een mailtje, dan pak je het boek erbij. Zo zie je waar deze aan moet voldoen qua lettertype en afstand. Kom je er met je collega even niet uit welke kleur paars het nou exact was? Weet je niet meer op welke manieren het logo allemaal toegepast kan worden? Je weet wat je te doen staat!

 

TOEVOEGINGEN

Een goede huisstijl kan heel veelzijdig worden toegepast. Zo kan het een hulpmiddel zijn bij een auto-wrap, gevelbord of relatiegeschenk. Eigenlijk kan het ons niet gek genoeg zijn :).

Onlinevisual Branding Kleuren Ndsm

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.