ONDERHOUD
Preventief

ONDERHOUD

Wanneer je het onderhoud van je website door ons laat verzorgen, zorg je ervoor dat je website altijd up to date is. Ook de beveiliging van je website wordt hiermee van een hoger niveau. Verder voldoe je aan de Wet bescherming persoonsgegevens (GDPR), die sinds 2018 strenger controleert. Door het tijdig updaten van je website voorkomen we downtime en onbereikbaarheid naar jouw klanten. Natuurlijk zijn wij er ook altijd voor al je online vraagstukken.

Beveiliging

Wij zorgen er graag voor dat je website goed beschermd is, omdat voorkomen beter is dan genezen! Door verschillende maatregelen is je website goed beveiligd en beschermt tegen aanvallen en inbraakpogingen. Hieronder vallen de volgende werkzaamheden:

Door deze werkzaamheden kunnen ongewenste bezoekers de website niet zomaar meer hacken. Bijvoorbeeld door de 2 staps verificatie. Eindeloze inlogpogingen door bots worden geblokkeerd. Ook raakt je mailbox niet meer vol met spam door onze SPAM protectie. Al deze werkzaamheden dragen bij aan de vindbaarheid van je website, omdat Google goed beveiligde en SSL gecertificeerde websites beloond.

Updates/Back-up

Door het tijdig doorvoeren van de juiste updates aan zowel de backend als de frontend van de website voorkomen we onbereikbaarheid, downtime of bugs van de website. Hieronder vallen de volgende updates:

Door het netjes uitvoeren van de juiste updates, voorkomen we dus dat je website uit de lucht verdwijnt. Veel mensen voeren updates uit zonder een compatibiliteit check uit te voeren. Hierdoor kunnen er bugs ontstaan op je website. Voordat wij updates uitvoeren, kijken we altijd naar de compatibiliteit van de verschillende plugin versies. Mocht er toch iets mis gaan in je database, website of mailbox, hebben wij altijd een recente back-up voor je opgeslagen!

Wil jij geen omkijken naar je onderhoud en een vast aanspreekpunt?

Onze tevreden klanten.

javame case
In 1968 is Javame opgericht en de kattenbakvulling werd verkocht aan drogisterijen. In de historie van Javame is service en prijs altijd het uitgangspunt geweest tot op de dag van vandaag. Dit is niet voor niets de basis voor een succesvolle onderneming.
Jan van Meggelen

Jan van Meggelen

Eigenaar - Javame

ip groep case
IP Groep levert hoge kwaliteit op het gebied van communicatie-, beveiligings- en elektrotechniek voor de zakelijke markt. Hierbij komen vele verschillende soorten techniek & producten kijken in zowel de zorg, het onderwijs, de utiliteitsbouw en de overheid.
Serge Hillman

Serge Hillman

Manager - IP Groep

ontzorgd wonen groep case
Ontzorgd Wonen Groep ontwikkelt woon(ontzorg)projecten in binnenstedelijke gebieden en aantrekkelijke buitengebieden. Zo kunnen oudere echtparen in een ruim appartement met zorg op maat aangenaam revalideren of ouder worden.
Anne Steevensz

Anne Steevensz

Manager - Ontzorgd Wonen Groep

AVG

Iedere website-eigenaar dient te voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Door middel van deze werkzaamheden voldoe je aan de regelgeving opgesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Optioneel kunnen we dit meenemen in het onderhoud van de website.

Hosting

Wij kunnen je ook voorzien in hosting. Wij bieden super snelle en betrouwbare hosting aan op onze eigen servers. Onze hosting voordelen zijn:

Snelle hosting draagt bij aan de vindbaarheid van je website. De snelle laadtijden worden namelijk zeer goed gewaardeerd door Google. Onze servers zijn extra snel en bovendien krijg je onbeperkt schijfruimte, dataverkeer en kun je net zo veel e-mailadressen aan maken als je zelf wilt.

Meer lezen over hosting?

onlinevisual contact

Hoe we dit gaan aanpakken?

Nooit meer zorgen over de beveiliging en updates van je website? Laat ons je adviseren en ontzorgen!

Informatie over onderhoud
Wil je meer informatie over het laten onderhouden en beveiligen van je website? Voor meer informatie ↓
Onlinevisual Onderhoud.png

Start je project

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en start je project!
Teddy2.png

Looking for Tall, Dark & Handsome?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex.